Seafari AB
 har drivit verksamhet inom båtbranschen sedan 1992 och drivit agenturen för Hobie Cat sedan 1995. År 1998 flyttade vi Hobie butik och vattensportcenter från Malma Kvarn till  Nacka Strand vid inloppet till Stockholm, mitt emot Djurgården, Lidingö och Fjäderholmarna.  Från början var det bara Hobie Cat katamaraner som gällde. År 1997 köpte vi hem de helt nya Hobies Mirage kajakerna med trampsystem, vi visade upp dem på båtmässan 1998, men tiden var inte mogen. Först 2005, i och med lanseringen av Outback och Kajakfiske var marknaden redo för Hobies Mirage-drive revolution.

1999 besökte vi Wildwind i Vassiliki för första gången. Det är världens bästa seglingscenter för jolle och katamaran – och sedan dess säljer vi resor dit.  2008 fick vi agenturen för Multi23 trimaraner , 2010 Smartboat och SUP brädor.

Tider förändras och vi med dem, så 2020 lämnar vi Nacka Strand och tackar för en fantastisk tid där.  Självklart fortsätter vi förse er med bästa produkterna, reservdelarna, kunskapen och ser till att ni får maximal glädje av er tid på vattnet. Vi som jobbar här, drivs av en passion för det vi gör och vet vad vi pratar om!

Mer info om våra seglings & yoga-resor till Grekland www.wildwind.se Mer info om våra seglingsresor till Mauritius  mauritius-en.wildwind-adventures.se

Företaget grundades av Pia L’Obry som tagit med sig inspiration från seglingsäventyr runt om i världen. Segelinstruktör i Vancouver, Kanada, hamnkapten på Kryssarklubbens Malma Kvarn och drog igång F18-klassen med Hobie Tigers i början på 2000-talet. Eskaderledare i Tahiti, seglingsresor med Hobie Cat till Thailand, Turkiet och Grekland och seglingsexpeditioner till både Grönland och Antarktis. Men mest känd är hon kanske som den första svensk (skandinav) som deltagit och fullföljt i en av de tuffaste solohavskappseglingarna: Transat 6.50. Från Frankrike till Brasilien ensam ombord en extrem 6.50m lång båt. 32 dygn.

VÄLKOMNA!

Våra agenturer:


  • HOBIE CAT  – världens ledande katamarantillverkare sedan 1968. Med seglingsglädje, kvalitet & andrahandsvärde som andra bara drömmer om. Och stor aktivitet i förbundet, även internationellt.
  • HOBIE KAJAK med det patenterade trampsystemet Mirage Drive™. Trampa, paddla och segla din kajak. Största målgruppen är FISKEKAJAKER och  SEGLINGSKAJAKER.
  • HOBIE SUP – Hobie startade på 50-talet genom att revolutionera produktionen av Surfbrädor. Inte kostligt att de nu är med och leder utvecklingen inom nya trenden av Stand Up Paddelboards
  • Multi23-TRIMARANEN som ser ut som 60-fots-racingtrimaran (ORMA60) men som har både en budget och erfarenhetskrav på en helt annan nivå!
  • SMARTBOAT – smartast och snyggast bland motorbåtar om ni inte vill göra som alla andra. En mini-wally till helt andra pengar.
  • WILDWIND – världens bästa seglingscenter utomlands. Grekland. sedan 25 år tillbaka. HobieCats, Laser, RS-jollar, windsurf, yoga semestrar mm. Nu även på Mauritius helår…
  • Vårt eget Hobie Beach Center på Nacka Strand, med uthyrning av alla ovan fantastiska produkter samt kurser och events. I samarbete med Hotel J och Tornvillan.

Tveka inte att kontakta oss om ni undrar över något.

Vår integritetspolicy och GDPR hittar ni här.