Hej kära kunder!

SNART ÄR DET SÄSONG IGEN!!

Välkommen till BÅTMÄSSAN Allt för sjön 3-12 mars i Älvsjö. Vi finns vid PROVA-PÅ-BASSÄNGEN, monter C16-22 och visar/låter dig prova både TRAMP-SUPen Hobie ECLIPS och Hobie Adventure Island. (se bild ovan)

Veckan därpå är vi i Jönköping på SPORTFISKEMÄSSAN och visar nya Hobie Outback CAMO och Pro Angler Camo. bla.  OBS att vi nu även säljer Lowrance EKOLOD!   (se bild nedan)

Alla kajaker har nu nya trampsystemet MD180 – lika effektivt framåt som bakåt!  Kolla filmen i länken om ni inte sett den förrut!

– – – –

HOBIE CAT – passa på att se över din katamaran och lägg en beställning i mars på de reservdelar, nya segel, nya trampoliner, mastflöten och annat som du kan vilja uppgradera din båt med! Vi kan även rekommendera våra Hobie-kurser från Nacka Strand eller Ingarö. Samt vecko-kurserna i Grekland eller Mauritius! Boka genom oss 🙂

– – – –

TORRDRÄKTER – lätta, smidiga och helt vattentäta. För din säkerhet och bekvämlighet. Finns även som mått-beställda, så det finns inte längre någon ursäkt för att inte ha denna livförsäkring. Beställ i vårt stora sortiment!

– – – –

DELÄGARE – för att få ny kraft att expandera och göra ännu fler roliga saker, söker vi nu en delägare/partner till Hobieverksamheten. Vi är inne på vårt 22 år som Hobies representant i Sverige, så vi har byggt upp både erfarenhet, kunskap och förtroende från våra kunder som även blivit våra vänner. Och nu är det dags att dela med sig av detta och föra det vidare. Hör av dig med tips! 🙂

Önskar er den bästa sommaren på vattnet ni någonsin haft. Vi hjälper er gärna att hitta rätt produkter för bästa upplevelsen, tryggheten och glädjen!
Tveka inte att kontakta mig,

Pia L’Obry
0707-334450
pia@seafari.se

MÄSSERBJUDANDE!

BESTÄLL DIN MIRAGE-KAJAK eller ECLIPS INNAN 25 mars så BJUDER VI PÅ

2500 kr värde av tillbehör du väljer själv!

5000 kr fria tillval vid beställning av ny Hobie Cat katamaran.

 Fritt vårt Showroom under april månad. Gäller bara beställningar som är säkrade med 30% handpenning eller till fullt betalda/kortbetalninginlagd/delbetalning godkänd i webshopen.
Gäller både på www.hobieshop.se
& på beach center framför Hotel J, Ellensviksvägen 1, 13152 Nacka Strand.

För frågor: Pia:  0707-334450    info@seafari.se

Tveka inte & hamna sist i kön – beställ redan idag på:

www.hobieshop.se
(skriv i anteckningsfältet i kundkorgen att du vill ta del av mässerbjudandet, så drar vi av de 2500 kr på fakturan!)

Och vill du ha vårt NYHETSBREV – anmäl dig på www.hobieshop.se!